About Me

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Nama diberi Fadhilah binti Abd Rahim. Sekarang berusia 27 tahun dan seorang editor di sebuah syarikat Kompleks Seni Islam Antarabangsa Selangor. Boleh gelar Dila ye ^^. Mempunyai seorang cahaya mata perempuan berusia 10 bulan. Sekarang Dila tinggal di SETIA ALAM, Shah Alam.

Dulu saya pernah buat blog, tapi dah terlupa acc hehe. So now nak star berblog balik la, saja mengisi masa lapang dan bila buat bolg ni nak share ape apeun tak kisah kan?..hehe.. selamat berkenalan ya semua. Actually Dila ni seorang yang suka bebel sorang sorang so layak la untuk Dila bertulis di blog. HI HI.

Okeyla nak cerita sikit tentang diri Dila. Dila lepasan UKM dalam bidang Tamadun Islam dan Arab, pergh subjek susah kot pada Dila. Dila major tamadun, serius memang bukan minat Dila. Tapi bila Allah kata Kun Fayakun maka kita sebagai hamba kena redha dan alhamdulillah lulus dengan kepujian walaupun tak dekan. haha.

Sebenarnya kan dari U lagi Dila minat berniaga, tak tahula kenapa mungkin aruah abah Dila seorang peniaga dulu, jadi turun la kat anaknya ini. Dila ank bongsu 9 orang adik beradik, mejoriti adik beradik Dila ramai yang berniaga. hehe. So zaman U dah cuba pelbagai bisnes MLM la, p event tu ini, dan Dila pernah disuruh untuk keluarkan modal besar dengan buat loan untuk bisnes.

Alhamdulillah Allah tak izinkan Dila barangkali sebab Dila rasa tak sedap hati dengan cara bisnes tu. So sekarang Alhamdulillah Dila rasa bahagia dengan Shaklee. Shaklee pada Dila bisnes yang sangat mudah dan bukan utuk menguntungkan orang atas. Dalam shaklee you buat you dapat, if you tak buat you tak dapat. Dila start join Shaklee April 2017. Lepas habis pantang Dila rasa badan Dila tak sedap, rasa sakit pinggang sakit urat, well tungku tak sangat, tu mslhnya. Then nak jadikan cerita senior Dila ni bisnes Shaklee, Dila pm dia dan nk daftar ahli.

Lepas tu Dila jatuh cinta dengan supliment Shaklee ni. Bila kita makan rasa okey apa kata kita bagi manfaat kepada orang lain kan?. Then start la berniaga, alhamdulillah bulan 5 Dila RANK UP SUPERVISOR!. DARIPADA  income 2 angka terus ke 4angka. Banyak yang Shaklee tawarkan. Next Dila cerita apa yang shaklee tawarkan.

So untuk pengenalan diri ni setakat sini sahaja dulu ye. Nanti Dila sambung apa kelebihan Shaklee , dan kenapa Dila sayang sangat dengan bisnes Shaklee ni. Kalau korang nak dapatkan supliment Shaklee boleh hubungi Dila taw!. Nak whatsap boleh , call pun boleh tak ada masalah.

Supervisor Dila Shaklee (019-6154766)

-Founder STARDIAMOND