ESP Pilihan Utama Selepas Bersalin ?

Assalamualaikum korang !

Harini Dila bersemangat nak menulis hehe. Sebenarnya Dila dah lama tak menulis blog ni, yela dulu zaman belajar dekat U Dila rajin la jugak menulis blog untuk mengisi masa lapang Dila. Sejak dah berkahwin dan beranak ni jarang dah menulis. Then blog yang dulu Dila dah lupa dah paswordnya, hihi.

Sebenarnya tulis blog ni saje nak sharing sharing dengan korang.. Dila nak tanya yang mana dah pernah bersalin apa yang korang consume untuk kuatkan tenaga badan?. Dila dulu masa dalam pantang Dila memang susah nak cari supliment or jamu untuk Dila amalkan. TAPI, ada satu hari ada makcik mengurut Dila ni dia sarankan Dila minum jamu yang penghasilannya dari madu lebah. Dila baru try separuh sikit je sebenarnya tapi malam tu anak Dila jadi panas macam nak sesak nafas. Ya Allah sedihnya Dila tengok hanya kerana Dila tersalah ambil jamu ank Dila panas. Menangis la Dila. Sedih tau tengok anak kecik tak boleh tidur T_____T.   

Then lepas habis pantang mak Dila tanya, “makan ubat ape tak lepas pantang?, jangan tak makan badan kena jaga nak pakai lama.” Lepas tu apee lagi Dila pun godek godek then Dila jumpa dengan produk SHAKLEE. Dila daftar ahli sebab nak dapat harga murah. Dila ambil la VITAMIN C SHAKLEE untuk kuatkan imunasi Dila. Yela badan rasa kurang tenaga kan?. Then Dila nak repair kulit muka Dila jugak yang ada parut ni. WAJIB jaga kulit muka even dah beranak pinak taw!.

Lepas tu Dila consume ESP SOY POWDER untuk memberi kesan tenaga yang baik dekat Dila. Dan yang paling BEST ESP ni jugak sebagai milkbooster tau, minum ni susu semakin banyak insya-Allah. Boleh katakan ESP ni ALL IN ONE! Korang mesti pengalaman anak sorang kan?. Banyak merappp ooo, hehe badan si ibu pon perlukan bertenaga untuk melayan kerenah anak kite! Btul tak?. Lepas Dila consume ESP, badan Dila sangat bertenaga sepanjang masa! Kerja umah setel, masak setel, even buat sebelah tangan , haha ank sebelah tangan buat keja sebelah tangan! Okey here Dila share sikit antara kelebihan ESP :

esp2

esp
Kandungan dalam ESP

Kebaikan ESP ni korang nak tahu tak apa???

1) Memberi tenaga sepanjang masa
2) Menurunkan berat badan
3) Mengandungi protein yang lengkap
4) Membantu menjadikan kulit lebih berseri
5) Menghilangkan parut
6) Membantu masalah gastrik
7) Milkbooster kepada IBU

Secara overall Dila minum untuk memberi tenaga sahaja, tapi alhamdulillah berkat ikhtiar Allah menyembuhkan kulit muka Dila dulu yang kusam, banyak parut, bnyk naik jerawat batu. Eee teruknya muka Dila dulu.. hehe..

Jadi sekiranya korang tercari cari supliment yang baik untuk diamalkan dalam kehidupan harian Dila suggest ESP taw!! Sebab dia merupakan supliment yang mana mempunyai protein yang baik!. Kalau korang nak tanya lebih lanjut boleh hubungi Dila. Dila boleh jawab segala persoalan korang okey?.

okeylah Dila nak buat kerja dulu! Terima kasih korang sebab sudi membaca blog Dila. Nanti Dila update lg yeeee,..

Assalamualaikum.

Advertisements